Суспільство
28 травня 2016
У Києві чоловік пограбував пункт обміну валют та поранив поліцейського
Зловмисник мав при собі кувалду та пістолет.
news-image

27 травня зловмисник змусив касира пункту обміну валют віддати всі гроші, повідомляє «Є!» із посиланням на прес-службу Нацполіції України.

Інцидент стався на Бульварно-Кудрявській вулиці у Шевченківському районі. За інформацією, чоловік вибив кувалдою скло, поранивши при цьому ліву руку, після чого зробив декілька неприцільних пострілів. Після цього касир віддала йому 10 тисяч гривень та понад 1700 доларів. 

Незабаром на місце події приїхали поліцейські, які згодом знайшли схожого за описом касира молодого чоловіка, який встиг переодягнутися. Почалося переслідування, під час якого злодій ігнорував вимоги правоохоронців зупинитися та відкрив вогонь з пістолета по поліцейським. Внаслідок цього один з правоохоронців отримав вогнепальне поранення у ногу. Як повідомляється, грабіжник зміг втекти.

Наразі проводиться досудове розслідування. Зловмисник оголошений у розшук. Поранений поліцейський був госпіталізований. На місці подій правоохоронці знайшли кувалду, стріляні гільзи, набої, уламки скла, чорну сумку з кепкою, пістолет та одяг. Окрім цього експерти зняли відбитки пальців та зразки крові.

Читайте також: На Тернопільщині до смерті забили депутата міськради