Події
30 травня 2016
У нічному клубі Севастополя «Беркут» жорстоко побив клієнтів та відкрив стрілянину (ВІДЕО)
Власниця розважального закладу каже, що поліцейський обшук було здійснено на замовлення конкурентів.
news-image

Як повідомляє «Є!», нещодавно вночі у приміщення наповненого людьми клубу Butterfly у Севастополі увірвалися російські правоохоронці, які колись служили у спецпідрозділі МВС України "Беркут". Разом із невідомими людьми у цивільному вони почали бити охоронців та клієнтів, а також стріляти у повітря.

На момент обшуку в залі знаходилося до 150 відвідувачів. Всіх співробітників і відвідувачів поклали на підлогу обличчям вниз, застосувавши фізичну силу і кричачи матом, погрожуючи і так далі. Потім з'явився слідчий і не менше 30 осіб з червоними розпізнавальними стрічками на руках - якась група людей, які проводили незрозумілі нам свої дії, ймовірно, з огляду приміщень, - розповіла Аліна Самсонова, власниця закладу. - Постанова на обшук приміщень є - оглядайте. Обурює метод проведення, хоча ніхто ніякого фізичного опору не чинив, всі двері були відкриті - трусіть спокійно. Проте, зокрема, відкрили стрілянину з вогнепальної зброї, били співробітників, відвідувачів, погрожували, брали з бару і пили продукцію, вели себе вкрай некультурно, розбивали ногами посуд на столах. Розбили кілька скляних столів. Фактично, розгромили півбару. Вранці бар був в калюжах крові, столи і посуд розбиті, замовлення гостей розбиті".

За словами Самсонової, причиною для проведення обшуку було припущення про те, що у клубі можуть знаходитися наркотики.

Відвідувачів та охоронців "Беркутівці" тримали обличчям у підлогу, а тих, хто повертав голову, били ногами.

П'ятьох людей затримали, а до тих, кому стало погано, не пускали лікарів.

Крім того, поліцейські вилучили увесь алкоголь, який був у нічному клубі, а також сервери із електронними носіями, на яких були записи з камер спостереження, що зафіксували злочини поліцейських-окупантів.