Події
22 червня 2016
На Івано-Франківщині священик на позашляховику зніс сім'ю та втік
У місті Тисмениця керівник релігійної організації "Місіонерської конгрегації Святого апостола Андрія" збив сімейну пару з дитиною і втік з місця злочину.
news-image

Як повідомляє «Є!», про подію розповіли у прес-службі управління надзвичайними ситуаціями та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Івано-Франківської облдержадміністрації.

Водій не впорався з керуванням і виїхав на узбіччя.Після аварії жінка померла в лікарні від важких травм.

У прес-службі ГУ НП Івано-Франківської області повідомляють, що, прийшовши в себе, чоловік зміг розповісти про аварію і автомобіль. За його словами, аварія сталася через темного джипа. На місці події поліцейські знайшли уламки автомобіля, які допомогли їм встановити модель.

Уже під ранок правоохоронці знайшли пошкоджений в дорожній аварії "Джип Гранд Черокі", який належить 38-річному жителю Тисмениці, на одній зі станцій техобслуговування, розташованої в районі. Машину вилучили, а дещо пізніше працівники поліції розшукали і опитали і її власника, який був за кермом у момент наїзду на пішоходів, які рухалися по узбіччю дороги", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Виявилося, що за кермом автівки сидів священик.

Читайте також: Пропаганда для глухих: російська церква запускає YouTube-канал із сурдоперекладом