Події
23 червня 2016
У Росії в жахливій автокатастрофі загинули п'ятеро українців – ЗМІ (ФОТО)
У МЗС поки що не можуть підтвердити громадянство загиблих.
news-image

Сьогодні, 23 червня, в результаті автокатастрофи у Фатежскому районі Курської області РФ загинули п'ятеро людей. Про це повідомила прес-служба УМВС по регіону, передає «Є!».

Як зазначається, аварія сталося близько 5 ранку в районі села Верхній Любаж. В результаті лобового зіткнення мікроавтобуса "Мерседес-Спринтер", що рухався у напрямку Курськ-Москва, з вантажним автомобілем "Сканія" п'ятеро людей загинули, четверо отримали травми. Всі постраждалі госпіталізовані, серед них є дитина 2005 року народження.

Як повідомило Інтерфаксу джерело в правоохоронних органах регіону, за попередніми даними, ДТП сталося через те, що мікроавтобус виїхав на зустрічну смугу. За словами співрозмовника, всі 12 осіб, які їхали в мікроавтобусі, є громадянами України. Таким чином, за даними джерела, всі загиблі виявилися українцями.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу.

Як повідомили "Тижню" в Департаменті консульської служби МЗС, за попередньою інформацією посольства України в РФ, поблизу міста Фатеж зіштовхнулися мікроавтобус та вантажний автомобіль, обидва з українською реєстрацією. У результаті аварії загинули п'ятеро й отримали поранення семеро пасажирів. Зараз пораненим надається медична допомога, тіла загиблих планують перевезти до моргу міста Курська. Встановлюються персональні дані загиблих і поранених, і станом на 10:00 громадянство постраждалих МЗС підтвердити не може. 

Читайте також: З'явилося жахливе відео наслідків ДТП у Києві, де автівка влетіла в зупинку (ВІДЕО)