Спорт
30 червня 2016
Мирон Маркевич залишає ФК «Дніпро»
Головний тренер футбольного клубу "Дніпро" Мирон Маркевич прийняв рішення піти з команди.
news-image

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на УНН.

Ця заява прозвучала на тлі коментарів власника ФК Ігоря Коломойського про різке скорочення фінансування клубу і на тлі чуток про те, що "Дніпро" взагалі може припинити своє існування.

Не був свідком розмови нашого керівництва з власником клубу. З ним зустрічалися генеральний директор Стеценко і виконавчий директор Русол. Тільки вони можуть поділитися конкретною інформацією. Але знаю точно, що в середу на зборах оголосили: Клуб буде існувати, планується навіть виїзд команди на тренувальний збір за кордон. А ось якою буде команда - це вже інше питання, - поділився новинами зі стану футбольний команди Мирон Маркевич.

Маркевич додав, що "тепер про майбутнє [футбольного клубу] доведеться думати не мені - я подаю у відставку".

Про це заявив напередодні керівництву клубу. Не бачу сенсу продовжувати роботу - тим більше безкоштовно. Ми живемо в цивілізованому світі, де зароблене чесною працею потрібно віддавати. А жити цілий рік в невіданні, втрачаючи одного футболіста за іншим - такого в знаменитому клубі бути не повинно, - вважає екс-тренер "Дніпра".
Майже всі гравці роз'їхалися по інших країнах і клубах. Наскільки я зрозумів, прийшов час молодих футболістів і молодих тренерів. Можливо, в цьому є логіка", - зазначив Маркевич.

Він також наголосив, що зараз "Дніпру" доведеться нелегко.

Судіть самі: від участі в єврокубковому турнірі команду відлучили на сезон, трансферної діяльністю найближчим часом займатися заборонили, а новий чемпіонат "Дніпро " і зовсім почне з мінус шістьма очками. До того ж команді доведеться грати значно омолодженим складом. Напевно року через два-три з молоді щось вийде, адже серед резервістів є перспективні хлопці. Потрібен час, щоб вони встали на ноги і заграли на хорошому рівні ", -. висловився тренер.
Читайте також: Тренер «Дніпра» розповів, як спілкується з Коломойським