Київ
4 липня 2016
У Києві чоловік загинув після «дуелі» на шампурах (відео)
Внаслідок двобою чоловік отримав колоту рану, від якої помер.
news-image

Як розповіли у київській поліції, повідомлення про те, що на бульварі Верховної Ради помер чоловік, надійшло до чергової частини Дніпровського управління поліції майже о другій годині ночі, передає «Є!»

Встановлено, що у дворі будинку компанія влаштувала святкування. У застіллі брали участь раніше судимі 56-річний батько та матір, їхня 25-річна донька і майбутній зять – місцевий 38-річний житель. Після випитого алкоголю чоловіки посперечалися, посварилися і влаштували двобій на шампурах. Під час «фехтування» тесть наніс кавалеру доньки колоту рану. Чоловік впав на землю і помер, - повідомили у відомстві.

Слідчо-оперативна група дослідила місце події, опитала учасників застілля та інших місцевих мешканців – можливих свідків та очевидців. Окрім того, до працівників поліції, які відпрацьовували правопорушення, звернувся 26-річний місцевий житель із повідомленням, що це він вбив чоловіка із ревнощів. Під час поверхневого огляду у нього правоохоронці вилучили гранату без запалу, яку направили на експертизу.

Обох чоловіків доставили до управління поліції для з’ясування всіх обставин. Причину смерті киянина встановить судово-медична експертиза.

Із показів свідків стало відомо, що незадовго до трагедії померлий вжив наркотики.

За фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Проводиться слідство.