Війна
12 липня 2016
Бойовики 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО
Зведення прес-центру штабу АТО станом на 06.00 12 липня 2016 року.
news-image

Як повідомили у  прес-центрі штабу АТО, за минулу добу в районі проведення антитерористичної операції бойовики 56 разів відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, передає «Є!»

Зокрема, 23 рази на Донецькому, 25 на Маріупольському та 8 на Луганському напрямках.
На Донецькому напрямку під вогонь із заборонених Мінськими угодами 120 мм мінометів потрапили українські опорні пункти в Авдіївці, Дачі та Майорську. 82 мм міномети ворог застосував по наших позиціях поблизу шахти Бутівка, Авдіївки і Зайцевого.
Не припиняє противник збройні провокації й на Маріупольському напрямку. Найгарячіше було під Широкиним. Тут російські окупанти застосували 120 мм міномети, гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Також, з мінометів 82 мм калібру ворог стріляв по Красногорівці, Павлополю та Славному.
Окрім мінометів, на Донеччині окупанти вели вогонь по наших військах із зенітних установок, бронетехніки та стрілецької зброї.
На Луганщині противник бив зі 122 мм артилерії та 120 мм мінометів по українських захисниках в Новоолександрівці, а протитанкові керовані ракети та гранатомети використав у Попасній.

Читайте також: Завтра у Національному музеї Тараса Шевченка відкривається фотовиставка “Рани”