Спорт
19 липня 2016
Є великі сумніви, що Андрій Шевченко здатен стати кваліфікованим тренером - Іван Гецко
На думку футболиста, Шевченко не вміє говорити і доносити свої думки.
news-image

Член клубу Блохіна, екс-форвард "Чорноморця", "Карпат" і "Дніпра" Іван Гецко критично оцінив призначення головним тренером збірної України Андрія Шевченка, передає «Є!» із посиланням на Футбол 24.

Втішає тільки те, що у Шевченка будуть досвідчені помічники-іноземці.

Саме призначення Андрія нелогічне. Він – кум президента Федерації футболу Андрія Павелка. От і вся логіка такого рішення.

Також турбує невміння Андрія говорити. Те, що він не може нормально донести свою думки журналістам і вболівальникам – півбіди. Набагато гірше, якщо й футболісти збірної не зможуть зрозуміти, чого від них хоче головний тренер. Тому вся надія на помічників-легіонерів.

Добре, що нарешті позбулися кола тренерів, які змінювали одне одного у "Динамо" та збірній – усіх цих Сабо та Фоменків.

Є великі сумніви, що Андрій здатен стати кваліфікованим тренером. Хоча щиро бажаю йому успіху. Але до провалу треба бути готовим.

Вистачає прикладів, коли великі футболісти вважали себе спроможними стати такими ж тренерами – болгарин Стоїчков, аргентинець Марадона, голландець Гулліт, румун Хаджі. Але нічого в них не вийшло.

Найперше Шевченко у збірній має "почистити" склад. Як на мене, відсотків на 40. Відмовитися від послуг вікових гравців – Шевчука, Ротаня, Тимощука, Гусєва. Не бачу основним нападником команди Зозулю. Треба звернути увагу на футболістів, які грають у західноєвропейських чемпіонатах. Таких як Олійник, Болбат, Малиновський, - сказав Іван Гецко.

Читайте також: Насалик розповів, про що він спілкувався з «міністром ДНР»