Події
22 липня 2016
Луценко заявив, що вбивцями Шеремета була група осіб
Наразі експерти займаємаються аналізом усіх відеоматеріалів.
news-image

Генпрокурор Юрій Луценко заявляє, що вбивця журналіста Павла Шеремета був не один, це була група осіб, частина якої зафіксована на відео. Про це він сказав сьогодні на прес-конференції в Ужгороді, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

Зараз я мав перемовини щодо порядку залучення експертів ФБР США, це дозволяє нам законодавство, я давав вказівки на те, щоб процесуальний керівник з генпрокуратури зробив певні дії для того, щоб з сьогоднішнього дня ці експерти почали працювати в українському правовому полі, - заявив Луценко.
Єдине, що я можу сказати: ми знаємо автомобіль, ми бачимо декілька осіб, які закладали вибухівку. Ми будемо найближчим часом за допомогою ФБР мати інформацію про тип цієї вибухівки, і це допоможе слідству рухатися по слідах вбивць. На цей момент я можу сказати, що це не один, більше нічого добавляти не маю права, - сказав генпрокурор.
Ми займаємося аналізом усіх відеоматеріалів і тих, які вам відомі з мережі інтернет. Ще раз скажу, єдине, що я може сказати, що вбивця був не один, це була група, і частину цієї групи ми бачимо на відео, - уточнив він.

Як повідомлялося, Павло Шеремет загинув 20 липня в центрі Києва в результаті вибуху автомобіля.

Читайте також: Вибухівку під автомобіль Шеремета заклала жінка (відео)