Події
2 вересня 2016
Директор училища, вихованці якого потрапили в ДТП під Броварами, відсторонений від посади
Вчора на трасі Київ-Чернігів водій вантажівки «DAF» скоїв наїзд на групу дітей-велосипедистів та їхнього тренера.
news-image

Директора Броварського вищого училища фізкультури відсторонили від виконання обов'язків на період розслідування обставин ДТП, яке сталося вчора під Броварами. Про це кореспонденту "112 Україна" повідомив заступник міністра молоді та спорту Ігор Гоцул, передає «Є!»

Ймовірно, це пов'язано з порушенням правил проїзду велосипедистів з боку їх тренера - чоловік їхав не на автомобілі, як треба, а також на велосипеді.

Вантажівка рухалася з Росії, це болгарська вантажівка з громадянами Болгарії, за кермом - батько і син. Саме син - хлопець 24 років - скоїв ДТП. Найбільш ймовірна версія - сон за кермом, - повідомив заступник міністра.

Як повідомлялося, вчора о 18.30 на трасі Київ-Чернігів водій вантажівки «DAF» скоїв наїзд на групу дітей та їхнього тренера, які рухались на велосипедах у попутному напрямку. Внаслідок ДТП 12-річний хлопчик від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці. 34-річний тренер та семеро дітей з різними ступенями тілесних ушкоджень доправлені до лікарні. Четверо госпіталізовані до реанімаційного відділення.

Читайте також: У Росії знайшли покарання для матерів Беслана за антипутінські футболки