Київ
9 вересня 2016
Одна зі станцій метро Києва небезпечна для пасажирів (ФОТО)
На станції київського метро "Героїв Дніпра" слідом за ушкодженням своду над однією з колій пасажири виявили велику тріщину в підлозі.
news-image

Про це на своїй сторінці в Facebook написав киянин Володимир Хенгіст, передає «Є!» з посиланням на NewsOboz.org.

Платформа станції метро Героїв Дніпра, над яким будують торговий центр. Oasis Kyiv доведеться вам ще десяток захоплених ботів реєструвати, а то он адже як", - написав він, звернувшись до забудовника, який зараз зносить один з вестибюлів станції для зведення торгового центру.

Нагадаємо, повідомлення про пошкодження стелі над однією з колій станції метро "Героїв Дніпра" з'явилося вранці в четвер, 8 вересня. Ймовірно, вона утворилася під час робіт по знесенню одного з вестибюлів станції. У метрополітені заявили, що пошкодження незначне і ніякої загрози не несе.

Самі роботи по знесенню почалися вранці в середу, 7 вересня. Таким чином звільняють місце під будівництво торгово-розважального центру. Кияни активно виступають проти будівництва ТРЦ і мають намір перешкоджати проведенню робіт на виході зі станції.

В цілому ж будівництво торгового центру почалося ще в липні поточного року. Тоді ділянку землі в колі огородили парканом, а всередину підігнали будівельну техніку. Спочатку громадськість повідомили про те, що на ділянці проводять зміцнення ґрунтів. На початку серпня на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" поруч з оголошенням про проведення робіт з укріплення ґрунтів повісили проект майбутнього ТЦ.

Читайте також: У Київському метрополітені прокоментували інформацію про підвищення тарифу