Події
3 жовтня 2016
ДТП у Білій Церкві: у поліції назвали імена загиблих патрульних (фото)
Внаслідок ДТП двоє працівників поліції загинули на місці події та один у тяжкому стані перебуває у лікарні.
news-image

Вчора, 2 жовтня, у місті Біла Церква 42-річний чоловік скоїв зіткнення зі службовим автомобілем поліцейських, які їхали на виклик, передає «Є!» із посиланням на ГУНП в Київській області.

Внаслідок ДТП двоє працівників поліції загинули на місці події та один у тяжкому стані перебуває у лікарні.  

ДТП сталася о 22.40 на перехресті проспекту Князя Володимира та вулиці Гризодубової.

Невідомий, керуючи автомобілем «Mercedes» з польськими номерними знаками, скоїв зіткнення зі службовим поліцейським автомобілем «Daewoo Sens», в якому заходилось троє патрульних поліції, після чого втік з місця події.

Внаслідок зіткнення двоє пасажирів-правоохоронців, 22-річний лейтенант поліції Андрій Яцура та 24-річний старший сержант поліції Михайло Корнієнко, загинули на місці події. Ще один поліцейський, 23-річний старший лейтенант Радіон Совіженко, який був за кермом службового авто, з тілесними ушкодженнями доставлений до реанімаційного відділення місцевої лікарні, - повідомили у відомстві.

Працівники поліції встановили винуватця дорожньо-транспортної пригоди та затримали його.

Ним виявився 42-річний громадянин України, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. Підозрюваний пройшов алкотестер-драгер, показник був позитивний - 1,8 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.