Київ
18 жовтня 2016
У Києві під час мітингу на станції «Героїв Дніпра» автівка в'їхала в натовп (відео)
Один з легковиків взяв на капот учасника акції і так його провіз його з десяток метрів.
news-image

У ході чергової акції протесту проти забудови на станції метро "Героїв Дніпра" авто збило активіста. Про це йдеться в сюжеті ТСН.Ранок, передає «Є!»

Повідомляється, що близько трьох сотень мешканців столичної Оболоні напередодні ввечері вийшли до будівництва торговельного центру і перекрили рух транспорту.

Один з легковиків спробував прорватися через натовп, взяв на капот учасника акції і так його провіз з десяток метрів. Ушкодження в активіста виявилися нетяжкими, від шпиталізації він відмовився.

Поліцейські затримали водія. Його дружина каже, що вони намагалися проїхати додому, а хлопець сам вскочив на капот.

Нагадаємо, нещодавно на виході зі станції метро "Героїв Дніпра" почалося будівництво торгово-розважального центру. Ділянку землі всередині транспортної розв'язки огородили парканом і підігнали будівельну техніку. Кияни вимагають зупинити будівництво ТРЦ, мешканці району впевнені – будівництво зруйнує станцію і загрожує життю. Своєю чергою, у метрополітені запевнили, що будівництво ТРЦ цілком безпечне, але люди категорично проти нього та вимагають зупинити будівельні роботи. Активісти перекривають рух та намагаються привернути увагу Київської влади до цієї проблеми.

Читайте також: У Китаї народилося порося з трьома очима та двома п'ятачками (відео)