Суспільство
20 жовтня 2016
Українка отримала титул «Princess of the Europe» на світовому конкурсі краси (фото)
Конкурс відбувся в турецькому місті Бодрум.
news-image

Закарпатка Едіта Шікут стала Принцесою Європи на світовому конкурсі. Дівчина пройшла український відбір, та представила Україну на світовому рівні, передає «Є!» із посиланням на Мукачево.нет.

Едіта навчається за кордоном, в Центрально-Європейському Університеті в м. Скаліце, Словаччина.

Едіті Шікут 21 рік і вона з 16 років працює в модельному бізнесі в агентстві «One Models». За її плечима - міські, регіональні та національні конкурси краси. Також, вона брала участь у Тижнях моди в Кошице та Братиславі.

Незабаром вона представляє Закарпаття на національному конкурсі «Міс Принцеса Україна». І от, між тим, їй випала честь представити Україну на світовому рівні.

Я подала заявку на світовий конкурс, так як була впевнена, що готова витримати навантаження такого рівня. Тим більше, я пройшла також через кастинг-відбір та півфінал національного конкурсу «Міс Принцеса України», який проводиться на дуже серйозному рівні. Здається, кращим конкурсом краси в Україні є тільки «Міс Україна».

Дуже задоволена тим, що гідно представила свою рідну країну на світовому рівні та з честю витримала цю ношу і отримала титул «Princess of the Europe».Зараз хочеться зробити щось корисне для суспільства і реалізувати соціальний проект для свого рідного краю, - поділилась своїми враженнями Едіта.

Конкурс «Princess of the Globe» проводиться вже багато років, і свого часу українки вже здобували перемогина ньому. Цього року конкурс відбувся в м. Бодрум, Туреччина і в ньому взяло участь близько 50 учасниць зі всього світу. Представниця України отримала титул «Princess of the Europe».