Події
23 жовтня 2016
В Рязані стався вибух у житловому будинку: багато жертв
Вибух прогримів рано вранці
news-image

Вибух в Рязані привів до страшних наслідків: зруйновано 14 квартир, загинуло 3 людини, більше 15 поранено. Уламки накрили перехожих і стоянку автомобілів під будинком. Більшої кількості жертв вдалося уникнути лише завдяки тому, що вибух прогримів рано вранці.

Передає «Є!».

В результаті вибуху побутового газу в одному з житлових будинків Рязані серйозно постраждали не тільки кілька квартир на верхніх поверхах, а й прилегла стоянка автомобілів: уламки із зруйнованих квартир падали зверху на них.

Більшої кількості постраждалих вдалося уникнути через те, що вибух прогримів в ранній час доби, коли поблизу від будинку і безпосередньо на автомобільній стоянці перебувало незначна кількість людей.

Ніхто з перехожих в результаті падіння уламків з верхніх поверхів не постраждав, однак цієї долі не вдалося уникнути припаркованим на стоянці автомобілів. Кілька з них серйозно постраждали і ледь не опинилися зім'яті в коржик. На щастя, водіїв транспортних засобів в цьому всередині авто не було.

Крім того, серйозно постраждали чотирнадцять квартир на верхніх поверхах: від восьмого до десятого. Поки залишається неясним, в який саме з них прогримів вибух. Проживали в них люди тимчасово розселені в інших місцях, оговтатися від шоку їм допомагають медики і психологи.