Суспільство
12 грудня 2014
Міліція Київської області затримала чоловіка, підозрюваного у вбивстві заробітчанина
Трагедія сталася в Обухівському районі на ґрунті неприязних відносин
news-image

Вночі до чергової частини Обухівського райвідділу міліції зателефонував невідомий і розповів, що в під’їзді одного з будинків по вулиці Будівельників в місті Українка від ножового поранення помер чоловік.

Про це повідомляє «Єдність» із посиланням на прес-службу ГУМВС України в Київській області.

За вказаною адресою одразу виїхала слідчо-оперативна група. З’ясувалося, що  опівночі до одного з жильців прийшли два молодика-заробітчанина. Хлопці спілкувалися в фойє під’їзду та на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин між ними виникла сварка, яка згодом переросла у бійку. Під час сутички мешканець будинку дістав ножа та вдарив ним в область грудної клітини свого опонента. Внаслідок отриманої травми постраждалий, 23-річний житель Полтавської області, одразу помер. Після чого інший гість, який став свідком вбивства, викликав працівників міліції.

Зловмисником виявився 28-річний безробітній, раніше засуджений, місцевий мешканець. Під час затримання на ньому були виявлені сліди крові, які підтвердили його причетність до скоєння злочину. Наразі він зізнався в правопорушенні та дав  свідчення. Причина інциденту з’ясовується.

 Слідчим відділом Обухівського райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.