Суспільство
24 жовтня 2016
Мати чоловіка, що вижив під час катастрофи Мі-8 на Ямалі, розповіла, що врятувало її сина
Сьогодні Валерій Світличний буде виписаний з лікарні.
news-image

Валерій Світличний, який вижив під час катастрофи вертольота Мі-8 в Ямало-Ненецькому автономному окрузі (ЯНАО), находився в хвостовій частині вертольота і був пристебнутий ременем безпеки. Про це ТАРС повідомила його мати Тетяна Світлична, передає «Є!»

Син розповів, що знаходився в хвості вертольота і був пристебнутий. Він, звичайно, не відстежував, але, за його словами, не всі були пристебнуті, як він. Може, пощастило, що ні цим боком (вертоліт) стукнувся, - сказала жінка.

Валерій Світличний в понеділок буде виписаний з лікарні, повідомили в прес-службі губернатора регіону.

Валерій Світличний буде виписаний з лікарні селища Уренгой. До нього приїхала мама, вона його забере додому, - уточнили в прес-службі.

Як зазначила Тетяна Світлична, вони прийняли рішення їхати додому, щоб там продовжити лікування.

Лікарі рекомендували залишитися ще на п'ять днів, але ми вирішили поїхати вже сьогодні додому, - додала вона.

Нагадаємо, вертоліт Мі-8 авіакомпанії "Скол", що перевозив співробітників підрядної організації по маршруту Сузунське родовище - Новий Уренгой, увечері 21 жовтня здійснив жорстку посадку в 80 км на північний захід від населеного пункту Уренгой Пуровського району Ямало-Ненецького автономного округу. На борту знаходилися 22 людини, 19 з них, в тому числі три члени екіпажу, загинули. Троє постраждалих госпіталізовані, їх життю нічого не загрожує.

За рішенням губернатора ЯНАО сім'ї загиблих отримають по 1 млн рублів, а сім'ї постраждалих - по 500 тис. рублів.

Читайте також: У Росії розбився вертоліт Мі-8, є жертви