Політика
15 листопада 2016
Скандальна Дєєва розповіла, ким підробляла в 15 років і хто привів її в МВС
Анастасія Дєєва розповіла, про свої перші підробітки.
news-image

24-річна помічниця Арсена Авакова розповіла про свій десятирічний стаж. За її словами, в 15 років вона почала підробляти на телевізійних шоу модератором. В її обов'язки входило підносити мікрофон учасникам програми, передає «Є!», посилаючись на "Українська правда".

Також Дєєва запевнила, що сама поступила в престижний Кловський ліцей в Києві, так як була "зубрілкою". Після цього вона вступила в університет Тараса Шевченка на політологію. На другому курсі взяла участь у програмі, яка дозволяла студентам влаштуватися у Верховну Раду. Свою справжню кар'єру Настя почала з помічника депутата Леоніда Кожари.

- Я досить рано почала займатися активною діяльністю, з 18 років. Мені потрібно було працювати, заробляти, допомагати сім'ї, мамі і сестрі – в тому числі і матеріально. Я була інтерном у Верховній Раді – в комітеті з питань європейської інтеграції, тоді його очолював Борис Тарасюк. Після – я паралельно навчалася і працювала, - розповіла Дєєва.



За її словами, вона потрапила в секретаріат МЗС. У 2013-му році, коли почався Майдан, почала працювати менеджером у шведській компанії, яка планувала виходити на український ринок. А в січні 2015-го їй зателефонувала Ека Згуладзе і запросила на співбесіду. Однак, звідки у Згуладзе був її номер, не сказала.

Дєєва не стала приховувати, що це вона зображена на опублікованих в мережі фотографіях інтимного змісту. Однак, частина знімків вона назвала "обурливим фейком".