Резонанс
2 грудня 2016
У США всиновлений з Росії підліток жорсткого убив прийомних батьків (відео)
Мотиви вбивства не розголошуються.
news-image

В американському місті Кроулі, штат Техас, 17-річний підліток, всиновлений з Росії, вбив своїх названих батьків, передає «Є!», посилаючись на Dallas News.

До місцевої поліції надійшов анонімний дзвінок, який повідомив, що 17-річний Карл Едвард Брюєр визнає вбивство своїх батьків. Також повідомлялось, що підліток вживає марихуану.

Поліція виїхала до будинку, щоб перевірити ситуацію. В результаті огляду були виявлені тіла двох загиблих - 60-річного Троя Брюєра та 64-річної Мері Брюєр. 

Зазначається, що підліток-вбивця був найменшою дитиною в родині. Наразі він перебуває у місцевій в'язниці, його звинувачено у подвійному вбивстві. Заставу за хлопця призначено у розмірі 200 тис. доларів.

За словами поліції, мотиви вбивства невстановлені, також не повідомляється, яким саме чином батьки всиновленої дитини були вбиті. Зазначається, що два пістолети, які належали родині, в останні два дні зникли з дому.

Поліцейські запевняють, що за останній рік вони 16 разів разів навідувались до родини Брюєр через незначні інциденти. Пастор християнської академії зазначив, що хлопець навчався у закладі протягом двох років, однак його було відраховано через незадовільну поведінку.

Також пастор стверджує, що в сім'ї час від часу траплялись непорозуміння через тяжке минуле підлітка з Росії.

Нагадаємо, раніше громадянинка Узбекистану, яка працювала нянею в Москві, обезголовила дитину. Рішенням суду жінка була визнана недієздатною та поміщена до стаціонару для примусового лікування.