Київ
5 грудня 2016
Банда валютних «чоних-міняйл» промишляє у Києві
Наразі триває пошук осіб, причетних до злочину.
news-image

У Києві чоловіка викрали і пограбували люди, з якими він домовився про обмін валют. Про це повідомив сам потерпілий, який за допомогою інтернету домовився з незнайомцями про зустріч на Дніпровській набережній біля торгового центру, передає «Є!», посилаючись на Голос.

Коли потерпілий прибув на місце, три людини запропонували йому сісти з ними в автомобіль. Потім під час розмови міняйли застосували до чоловіка фізичну силу, наділи на нього наручники і відібрали сумку з грошима. Потім вони відвезли його в невідомому напрямку і відпустили у Дніпровському районі столиці.

Пізніше потерпілий зміг викликати поліцію і лікарів. Слідчий відділ Дарницького управління поліції почав кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ст. 186 (грабіж). Наразі триває пошук осіб, причетних до злочину.

Нагадаємо, нещодавно у Києві поліція заарештувала шахрая, який організував у столиці мережу фальшивих пунктів обміну валют і вкрав понад 20 тисяч доларів. Всього він встиг обдурити жителів трьох районів Києва.