Суспільство
19 грудня 2014
Першою красунею Києва стала 18-річна студентка
У столиці України з'явилося "обличчя" - перша красуня, яка представлятиме Київ на Всеукраїнському та інших конкурсах. Її обрали 18 грудня в клубі "Центрум".
news-image

До речі, "Міс Київ" проводиться після дворічної перерви. Останній раз конкурс був у 2011 році, повідомляє "Є"(єдність.інфо) із посиланням на КП.

На звання "найкрасивішої" претендували 15 дівчат. Велика частина з них - студентки, віком від 17 до 22 років. Спершу панянки дефілювали по подіуму в образах гламурних ялинкових іграшок: червоні сукні до підлоги відмінно доповнювали стилізовані капелюшки. Потім був вихід у купальниках, після якого відібрали вісімку кращих. Пізніше дівчата виходили в народних сукнях і квіткових вінках. Не обійшлося і без традиційного конкурсу відповідей на питання. Дівчат запитували про плани на ніч після конкурсу і як спалося перед змаганням, про те, яких чоловіків вони хочуть бачити поруч із собою, і яку літературу читають. Треба сказати, цей склад конкурсанток попався кмітливий.

У перервах між виходами учасниць перед нечисленною публікою виступали "Время и стекло", Єва Бушміна, Віталій Козловський. Завершенням конкурсу краси стало дефіле всіх 15 учасниць у сукнях дизайнера Олени Голець. Вона загорнула дівчат у ангельські сукні та комбінезони.

Після суддівського спору титул "Міс Київ 2014" завоювала Аліна Рабченюк, першою Віце-Міс стала Олександра Тимонина, другою Віце-Міс - Олександра Гончаренко, "Міс Фото" - Наталя Сітковська.

Головній красуні Аліні Рабченок -  18 років. Вона студентка КНУ імені Шевченка, навчається на юридичному факультеті. До Києва Аліна приїхала з Рівного. Її батьки - приватні підприємці. Дівчина  до останнього не вірила у свою перемогу - думала, що перемога обов'язково куплена. 

Переможниця "Міс Київ" отримала Біжутерний діадему, подарунки від спонсорів та грошову премію - 50 тисяч гривень. Тепер  дівчина готується представляти Київ на конкурсі  "Міс Україна".