Суспільство
11 грудня 2016
Вдова Єльцина розкритикувала улюбленця Путіна
Наїна обурилася заявами пропутінського режисера.
news-image

Вдова першого російського президента Бориса Єльцина Наїна обурилася заявами пропутінського режисера Микити Михалкова, який раніше обрушився з критикою на екатеринбургский Єльцин Центр.

Її заява з'явилася на офіційному сайті центру, пише «Є!» з посиланням на Znak.

Дружина першого президента РФ підкреслила, що Михалков не соромиться вішати ярлики і "ображати людей, які в ті роки працювали на благо" Росії.

Крім того, вона підкреслила, що режисер ні разу не був в Єльцин Центрі і музеї, який там знаходиться.

Не в моїх правилах вступати в публічну полеміку з людьми, які дозволяють собі відверто підтасовувати факти. Ніколи не робила цього, коли справа стосувалася мого чоловіка або моєї родини ... Я бачила цей музей, пройшла по ньому не один раз і можу сказати: там немає ніякої лакування епохи, там взагалі немає оцінок - тільки документи, тільки факти, тільки свідчення очевидців , - заявила Єльцина.
Я пам'ятаю, як Микита Михалков був довіреною особою Бориса Миколайовича на виборах 1996 року і тоді зовсім інакше оцінював реформи 90-х і внесок" команди Єльцина "в будівництво нової Росії. Якщо чесно, то мені дуже гірко писати ці слова. Я й уявити не могла, що через 20 років він з легкістю зречеться того, що говорив і робив , - додала вона.

Відзначимо, що раніше Михалков заявив, що музей Єльцина руйнує "національна самосвідомість дітей".