Відомий ресторатор Микола Тищенко таємно одружився
Дружина на 20 років молодша за бізнесмена.
news-image

Ресторатор і телеведучий Микола Тищенко зіграв таємне весілля з удвічі молодшою за себе коханою Аллою Барановською. Молодята приховували свій шлюб понад півроку. Та нарешті Микола таки "розколовся" й написав про свій новий статус в у Фейсбуці, передає «Є!»

Друзі, популярність далеко не завжди приносить щастя. Я, як ніхто інший, знаю, що надмірне виставляння особистого життя напоказ не завжди закінчується казкою. Але якщо преса не може залишити тему, офіційно заявляю: Так, я давно не холостяк, - оголосив шоумен, для якого цей шлюб уже третій.

Як з'ясувалося, Микола й Алла оформили стосунки ще весною.

Майже 3 роки тому я зустрів особливу дівчину. Навесні ми стали сім'єю, - додав ресторатор.

Микола подякував близьким друзям, що ті зберегли таємницю їхнього весілля від "любителів замкових щілин!".

Більше нічого коментувати не хочу, я просто щасливий, - наголосив Тищенко.

Його новоспечена дружина також не багатослівна щодо особистого життя. Але в Instagram білявки таки можна знайти завуальовані послання світові про її кохання.

Зокрема, ще місяць тому Алла натякнула, заміжня. А згодом навіть засвітила обручку.

Я вперше зустріла людину, для якої мій шлях розвитку важливий як свій особистий! Який цінує жінку не тільки за вміння вибрати сукню і підвести очі... Вчора був твій день, день-перевірка, нове випробування і я пишаюся. Пишаюся, адже ти впорався!- написала Барановська.
Яке щастя знати який ти всередині і бачити, як крок за кроком, ти втілюєш кожну ідею, кожен план. Ми так схожі в цьому прагненні: досягати мети, і нехай весь світ чинить опір ... ти перша людина, яку я готова слухати... Разом. Сила. Назавжди, - романтично звернулася через соцмережу до свого коханого жінка.

Нагадаємо, лише на початку грудня Микола Тищенко вперше розповів про нову кохану. Він зізнався, що закохався у дівчину-модель, яка на 20 років молодша за нього.

Як відомо, для ресторатора цей шлюб уже третій. Від першого шлюбу з Ларисою Тищенковською в Тищенка є син Даніїл. А другою дружиною була "Міс Україна-2008" Ірина Журавська. Та їхня сім'я проіснувала трохи менше року.

 

Читайте також: НБУ визнав ще один банк неплатоспроможним
Читайте також: Україна купує вугілля з окупованих територій - віце-прем'єр
Читайте також: Італія блокувала розширення та продовження санкцій проти Росії