Суспільство
26 грудня 2016
Доктора Лізу хочуть канонізувати
Глава Ради з прав людини при президенті Росії запропонував зробити Єлизавету Глінку святою.
news-image

Михайло Федотов, глава ради зі сприяння розвитку громадянського суспільства і прав людини при президенті РФ, допустив канонізацію Єлизавети Глінки, яка загинула в катастрофі Ту-154 над Чорним морем, передає «Є!»  

Я переконаний, що в особі доктора Лізи ми втратили не тільки людину, яка свого часу буде канонізована як великий російський святий, ми втратили чудову людину. Втратили людину, яка несла місію чесноти і зовсім не дарма, - заявив Федотов в ефірі національної служби новин.
Вона все своє життя присвятила захисту прав людини, захисту людини від принижень, від хвороб і страждань... Годувала безпритульних, одягала їх. Лікувала, піклувалася. Вона дбала про дітей Донбасу, вивозила їх звідти під вогнем, поранених, хворих, прикриваючи своїм тілом від куль. Зараз вона летіла в Сирію для того, щоб відвезти медикаменти в госпіталь в Латакії. Це була її чергова місія. Я впевнений, що звідти, з небес, вона теж буде допомагати, - пояснив глава РПЛ РФ.

Нагадаємо, літак Ту-154 зник з радарів вранці у неділю. На борту перебували 92 людини, в тому числі і глава фонду Справедлива допомога Єлизавета Глінка.  

Читайте також: Мінтранс РФ назвав основні версії катастрофи Ту-154 над Чорним морем
Читайте також: «Примітивні тварі» - Анастасія Топольська знову у центрі скандала
Читайте також: У Міноборони прокоментували інформацію про смерть військових поблизу Світлодарська внаслідок тортур