Київ
27 грудня 2016
Кличко продовжує боротьбу з київськими МАФами
Міський голова Києва Віталій Кличко продовжить боротьбу з МАФами, які встановлені незаконно.
news-image
«Коли я балотувався на посаду мера, одним з ключових моїх завдань була, зокрема, боротьба з МАФами. Адже, місто – давайте говорити відверто – просто загаджене незаконними торговими ятками. Сучасне місто не повинне нагадувати базар. – підкреслив Кличко. – І моє завдання – систематизувати торгівлю на вулицях міста», – наголосив Кличко.

Також мер запевнив, що зносяться тільки незаконні кіоски, передає «Є!», посилаючись на офіційний сайт мера української столиці.

Нагадаємо, 20 грудня більше сотні підприємців столиці та активістів Вільної профспілки підприємців України (ВППУ) сьогодні пікетували будівлю Київської міської держадміністрації. Причиною протесту стало свавілля влади щодо дрібного бізнесу та знищення МАФів.

Ще через два дні поліція та невідомі особи в масках за допомогою бульдозерів знищили десятки кіосків разом з майном на Харківському ринку, що на вулиці Ревуцького.

Профспілкові та ліві активісти вважають, що так звана боротьба влади проти незаконних МАФів є нічим іншим, як прикриттям для знищення дрібного підприємництва на користь великому та середньому бізнесу.