До Ради вночі внесено новий "бюджетний пакет"
Загалом з 18:00 22 грудня і до ранку 23 грудня в парламент внесено 24 нові законопроекти
news-image

Кабінет міністрів працював над змінами до бюджету 2015 року всю ніч. Станом на 8:00 ранку, до Верховної Ради було внесено ряд законопроектів, що вносять зміни до держбюджету, Митного та Податкового кодексів. 

Про це пише "Єдність" з посиланням на сайт парламенту.

Вночі також було зареєстровано законопроект "Про реформування загальнообов'язкового державного соціального страхування та легалізації фонду оплати праці", що передбачає поетапне зниження єдиного соціального внеску і разом з перерахованими вище документами формує так званий "бюджетний пакет".

Крім того, Кабмін зареєстрував у Раді три законопроекти: "Про лотереї", "Про діяльність казино", "Про букмекерську діяльність в Україні", "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації", "Про заходи, спрямовані на сприяння капіталізації та реструктуризації банків" та ін.

Засідання Кабінету міністрів за твердженням цих документів почалося о 16.00 понеділка і закінчилося, за словами глави Мінприроди Ігоря Шевченка, після півночі, пише "Корреспондент".

Нагадаємо, що депутати від Блокку Петра Порошенка відмовились приймати бюджет пакетом.

"Уряд ще навіть не передав парламенту свій проект. Це 400 сторінок складного тексту, який депутатам пропонується розглянути вже завтра. Відверто кажучи, це знущання. Настрої в Раді зовсім позитивні, особливо у мажоритарників. Тепер будемо чекати, хто перший відхилить проект урядового бюджету і запропонує працювати цілодобово", - написав вчора у своєму Facebook депутат від БПП Мустафа Найєм.