Суспільство
23 грудня 2014
Як мер Кличко та його чиновники зустрінуть Новий рік
Заступники мера відзначать Новий рік в Україні, а Кличко планує після свята полетіти до племінниці в США
news-image

 Як виявилося, майже ніхто з київських чиновник  їхати з Києва на новорічні свята не збирається, повідомляє «Є»(єдність.інфо) із посиланням на Сегодня.

Мер Віталій Кличко розповів нам, що Новий рік зустрічатиме в столиці, в колі сім'ї, а от після  свята  дуже хоче провідати брата, Володимира. Мер вперше став дядьком і сподівається, що у нього вийде провідати племінницю  і брата з дружиною в Нешвіллі (США) , де вони зараз перебувають

"Новий рік зустрічатиму в Києві, у сімейному колі. Але дуже хочу вирватися на кілька днів і привітати Володю і Хейден, які вперше стали батьками, і побачити свою маленьку племінницю. Адже цього року я вперше став дядьком!" - каже Кличко.

 За словами мера, обов'язковими стравами на новорічному столі в його родині стануть олів'є, салат "Цезар" і оселедець під шубою.

А от секретар Київради Олексій Резніков 2015-й рік зустріне з сином в горах. "Поїду з сином в Карпати. Я їду з друзями, у них діти - ровесники мого сина. Ми будемо відзначати Новий рік так, як це буде цікаво дітям. Ми вже розуміємо, що снігу не буде, тому придумаємо якісь розваги для діточок . Готувати теж будемо самі, в ресторани не підемо ", - розповів нам Резніков.

Приготуванням основної страви Резніков займеться особисто: "Крім традиційного олів'є, я люблю, щоб на столі було м'ясо, тому обов'язково його приготую. М'ясо - одна з моїх коронних страв", - додав Резніков. А ось після святкування чиновник повернеться до Києва.

 Заступник мера Ганна Старостенко, як і колеги, проведе свято в тісному колі сім'ї - з чоловіком і маленькою дитиною.

"Зустрічати буду з дитиною і з чоловіком. Рік був дуже непростий, тому будемо в Києві. Що буду готувати, не знаю поки, але олів'є - точно, як же без олів'є! Ще якесь м'ясо, рибу ... Але головне -це атмосфера, правильно? Ялиночку, звичайно, нарядимо. Правда, буде зовсім маленька, щоб можна було на підвіконня поставити. У мене ж дитина зовсім маленька - якраз в тому віці, коли все в рот тягне, так що потрібно, щоб вона не могла дістатися ялинки", - розповіла нам Ганна.

Заступник голови КМДА Михайло Радуцький зустріне Новий рік з родиною, а готувати, крім традиційного олів'є, будуть фірмову сімейна страву - запечену качку.

 "У новорічну ніч ми з родиною завжди в Києві. Так буде і цього разу. Роботи дуже багато, тому не до відпусток. На столі, традиційно - олів'є, качка і шпроти. Алкоголь взагалі не вживаю, тому зустрічати Новий 2015-й буду з журавлинним морсом. Подивлюсь звернення Президента ", - розповідає Радуцький.

Петро Пантелєєв і Павло Рябікін теж зустрінуть 2015-й в колі сім'ї в Києві. А ось Ігорю Никонову доведеться нелегко: як профільний заступник по бюджету, чиновник не виключає, що і 31 грудня буде займатися кошторисом Києва. 

"Зараз важко щось планувати - робота над бюджетом кипить. Якщо нічого не станеться 31 грудня, то куди-небудь полечу. Але поки не знаю", - говорить чиновник.