Події
2 лютого 2017
Затриманий в Авдіївці кримчанин-корегувальник вогню бойовиків визнав свої злочини
Чоловіку повідомлено про підозру у сприянні діяльності терористичної організації.
news-image

Як повідомляє прес-служба Генпрокуратури України, затриманий кримчанин-корегувальник вогню визнав свою провину, передає «Є!»

Зокрема, зазначається, що у рамках розслідування кримінального провадження стосовно учасників терористичної організації «ДНР» 01.02.2017 викрито кримчанина, який у м. Авдіївка Донецької області сприяв діяльності терористів.

Чоловік систематично передавав зібрані дані про військові підрозділи сил АТО, місцевих жителів, які надають допомогу українським правоохоронцям і військовим, а також коригував вогонь артилерії незаконних військових формувань, - повідомили у відомстві.

Зазначену особу затримано та повідомлено про підозру у сприянні діяльності терористичної організації за ч. 1 ст. 258-3 КК України, згідно якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 8 до 15 років.

Під час допиту за участі захисника затриманий визнав свою провину та дав показання про обставини вчинення злочину, - йдеться в повідомленні Генпрокуратури.

До суду сьогодні буде направлено клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Читайте також: Віталій Кличко: «Ми оновлюємо громадський транспорт столиці, щоби він став альтернативою приватним перевізникам"
Читайте також: Freedom House зобразила Україну без Криму (фото)
Читайте також: Європарламент підтримав безвізовий режим для Грузії