Війна
4 лютого 2017
Окупанти знову відкрили вогонь із гранотометів, - повідомляє штаб АТО
Після двох днів загострення українські воїни змогли зайняти позиції бойовиків і поліпшити своє тактичне положення на цій ділянці лінії зіткнення.
news-image

Незважаючи на домовленості про припинення вогню для відновлення пошкоджених електромереж в Авдіївці (Донецька область), - російсько терористичні війська грубо порушили режим тиші.
Як повідомляє «Є!» з посиланням на прес-центр штабу АТО, близько 17:30 окупанти почали ШТУРМ українських позицій в районі промзони Авдіївської із застосуванням 152-мм гармат і мінометів калібру 120 мм.

"Зазначене в черговий раз показало, що противник навмисне зриває ремонтні роботи з метою загострення гуманітарних проблем в місті", - підкреслили в прес-центрі.

Нагадаємо, з ранку 29 січня бойовики почали активні наступальні дії в районі Авдіївської промзони.

Після двох днів загострення українські воїни змогли зайняти позиції бойовиків і поліпшити своє тактичне положення на цій ділянці лінії зіткнення.

30 Увечері січня в Авдіївці було оголошено надзвичайний стан.

Заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв заявив, що ситуація на Донбасі перейшла з регіональної площини в міжнародну, і в разі, якщо Росія в ході розгляду даного питання Радою Безпеки ООН накладе на нього вето, це продемонструє реальне ставлення російської сторони до ситуації на Донбасі.

Читайте також: Арсенал боєприпасів знайшла поліція Києва: фото