Події
6 лютого 2017
Залишилось три кандидати на посаду керівника Національної поліції України
Кандидатури будуть представлені на розгляд міністра МВС.
news-image

Консультативна відбіркова комісія оприлюднила протокол засідання з проведення конкурсу на посаду керівника Національної поліції України, передає «Є!»

Повідомляється, що за затвердженим графіком були проведені інтерв’ю з 10 запрошеними кандидатами. Відповідно до проведених інтерв’ю були обговорені результати та "формування списку з не більше, ніж три кандидати, для передачі міністру внутрішніх справ".

Зазначається, що під час презентації один із кандидатів - Олексій Шевчук заявив, що він не претендує на посаду керівника Національної поліції і бачить себе на іншій посаді. Тому комісія припинила інтерв’ю та зняла його кандидатуру з розгляду.

За результатами рейтингового голосування комісія представляє (в порядку рейтингу) міністру внутрішніх справ для вибору кандидата на посаду керівника Національної поліції України:

1. Бушуєв Костянтин Володимирович

2. Вишневський Андрій Володимирович

3. Князєв Сергій Миколайович, - йдеться в повідомленнні.

Під час засідання комісії були присутні: Мікаел Люнгбо, Джозеф МакАллістер, Джон Монтаніо, Роман Романов, Віталій Портніков, Євген Захаров.  

Читайте також: На Хмельниччині банківський працівник вкрав з банкоматів близько півмільйона гривень
Читайте також: «Ми там довбанули Іл-76, потрібно його здати на металобрухт» - переговори бойовиків про збитий літак ЗСУ(аудіо)
Читайте також: У трьох навчальних закладах Києва масово потруїлись діти