Суспільство
9 лютого 2017
Поспішіть придбати власне житло!: ціни на квартири зростуть на 20%
Нерухомість на сьогоднішній день залишається ефективним інструментом збереження коштів
news-image

Квартири на первинному ринку нерухомості до 2020 року виростуть на 20% в доларовому еквіваленті. Інформує «Є!», з посиланням на bagnet.org.

За словами економічного експерта Олександра Охріменка, нерухомість на сьогоднішній день залишається ефективним інструментом збереження коштів. Однак прибуток принесуть тільки квартири в новобудовах, підкреслив експерт.

"Якщо розглядати нерухомість з точки зору принесення прибутку, то тут все залежить від того, куди вкласти. Якщо ви вкладаєте в стару квартиру -.... то ціна може знижуватися. У першу чергу ціна буде рости на нову нерухомість. А стара може навіть падати. Ще, звичайно, залежить від місця розташування нерухомості ", - розповів А. Охріменко.

Нагадаємо, згідно з останніми спостереженнями експертів, все більше киян вважають за краще працювати в столиці, а жити в передмісті. Сприяють такій тенденції два фактори: ціна і екологія.

За останніми даними, квартира в передмісті коштує приблизно в два рази менше, ніж в столиці.

Наприклад, один з найбільших комплексів України - ЖК Scandia (Бровари) пропонує квартири від 15 тис. доларів США.

Згідно з проектом, комплекс розрахований на 100 житлових будинків з власної масштабної інфраструктурою. На території комплексу передбачені школи, дитячі садки, стадіон, спортивні та дитячі майданчики, парк з озером, амфітеатр для концертів і багато іншого.

Читайте також: Перевірка субсидій: інспектори підуть по квартирах і вивчать «стиль життя»