Суспільство
18 лютого 2017
Топ- 20 анекдотів тижня
Сміх - продовжує життя. Тож давайте відволічемося на хвилинку.
news-image

Пропонуємо вашій увазі 20 кращих анекдотів тижня.

Інформує «Є!», з посиланням на Цензор.Нет.
1.

РосЗМІ повідомляють, що Зорян і Шкіряк замовили лугандонских "ополченців" чеченським бойовикам - Арсенію Яценюку.

 

2.

"Ми не торгуємо з окупантами - ми обмінюємося товарами" (Насалик). А слабо Кабміну і АП поїхати в окопи, де ранять і вбивають наших хлопців, і обмінюватися з окупантами кулями і снарядами? Або для бариг це не той "товар"?

 

3.

Чиновниця, призначена Саакашвілі, виписала собі премію 500 (п'ятсот) грн, а чиновник, призначений Порошенко, отримав премію в 1 000 000 (мільйон) грн. Питання знавцям: проти кого збудяться всі правоохоронні органи України?

 

4.

З огляду на той факт, що за майже 3 роки "рішучої і безкомпромісної" боротьби з корупцією не потрапив за ґрати жоден корупціонер, перша ж посадка викличе небувалий резонанс. Перший посаджений корупціонер в Україні буде не менш популярним, ніж Юрій Гагарін в СРСР! Його будуть відображати всі канали ТВ, журналісти будуть записуватися, щоб взяти інтерв'ю, біографію першого покараного корупціонера внесуть до шкільної програми. Шкода, що це менш реально, ніж польоти в космос ...

 

5.

У Донецьку тривають зйомки серіалу "По кому дзвонить моторола. Повний список".

 

6.

На честь Гіві в России перейменують місто: Донецьк буде назіватіся "Гівнецк".

 

7.

А ви пам'ятаєте, що на похоронах Мотороли вінок зловив саме Гіві?

 

8.

РосЗМІ:

"Черговий акт геноциду укрофашистскої хунти: у Донецьку карателі обстріляли ядерними бомбами мирні" Урали "з боєприпасами, на яких їхали тільки вагітні пенсіонерки і розп'яті діти".

 

9.

За такий піар Зорян и Шкіряк мають виставити "России-24" могорич - 2 пляшки "боярішніка".

 

10.

Цікава політарифметика. Продаючи за ціною "Роттердам +" донбаський вугілля, закуплене за ціною "Макіївка -", Ахметов отримує 300% прибутку. Питання: скільки відсотків він "відкочується" Порошенко?

 

11.

Після трагічної загибелі російсько-православного попа отця Іоанна патріарх Кирило заборонив російському духовенству брати з собою в сауни більше однієї жінки "зі зниженою соціальною відповідальністю".

 

12.

У ВР внесено законопроект про заборону продажів телевізорів з діагоналлю менше 40 дюймів: на екранах менше цього формату не поміщаються особи можновладців.

 

13.

Через постійні бійки в ВР нардепи вимагають присвоїти їм статус "учасник бойових дій".

 

14.

Те, що зарплата суддям буде в 120 разів більша за найменшу, не означає, що вони не будуть брати хабарів: просто хабара значно виростуть.

 

15.

Різниця між Румунією і Україною. У Румунії корупціонерам не дають вийти з в'язниці. В Україні не дають корупціонерів посадити до в'язниці.

 

16

- Чому Кобзон не приїхав відспівувати Гіві?
- Для похорону Путіна себе береже.

 

17.

Любителі літератури з нетерпінням чекають зустрічі прибувшого на Донбас російського письменника Прилепіна з читачами з ЗСУ.

 

18.

Американський журналіст, який назвав Путіна вбивцею, пообіцяв вибачитися, але пізніше, коли зможе сказати: "Ну все, Путін більше не вбиває".

 

19.

Риторичне питання: "Якщо в Лугандоне" герої-полководці "- автомийник і охоронець супермаркету, то які прості" ополченці "?"

 

20.

Програма передач:

10:00. Серіал "Безславні виродки" - репортаж з Верховної Ради.

12.00. На замовлення Пенсійного фонду України! Науково-популярний фільм "Легенда про Нараяму" (як вирішували проблему пенсіонерів в середньовічній Японії).

15:00. Фільм "Термінатор. Позичкового день". Триллер-бойовик про те, як громадянин Термінатор намагався взяти позику в банку.

19.00. "Основний рефлекс - хапальний". Еротико-кримінальний блокбастер про корупцію.

22:00. "ЖЕК-Різник". Фільм жахів про комунальні тарифи.

00:00. Чорна комедія "Повсталі з заду" - про те, як Гіві і Моторола йшли на Київ.

Читайте також: Нардеп Кіссе у залі засідань ВР листувався із Кицею (фото)