Події
29 грудня 2014
Київські рятувальники витягли кошеня з вентиляційної шахти
Мешканці будинку декілька днів підряд чули нявчання, проте не знали звідки саме доносились звуки
news-image

Вчора ввечері до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло повідомлення від одного з мешканців 22-поверхового житлового будинку по вул. Вадима Гетьмана, 46а. У повідомленні йшлося про те, що до вентиляційної шахти потрапило котеня, пише Є | Єдність.інфо із посиланням на прес-службу ДС з надзвичайних ситуацій.

За вищевказаною адресою виїхало чергове відділення 18-Держаної пожежно-рятувальної частини. По прибуттю, рятувальники провели огляд підвалу й знайшли отвір до вентиляційної шахти. Саме там знаходилась налякана тварина. Діставши котеня, бійці відпустили його, оскільки господаря його знайти не вдалося.

Як виявилось, кошеня потрапило до вентиляційної шахти через маленькій отвір у підвальному приміщенні. Оскільки цей отвір знаходився приблизно на висоті 1,5 м від підлоги вентиляційної шахти, тварина не могла самостійно вибратись. Мешканці будинку декілька днів підряд чули нявчання, проте не знали звідки саме доносились звуки. Зрозумівши, що тваринка потрапила до вентиляційної шахти, мешканці будинку викликали рятувальників, а поки чекали працівників Служби порятунку 101, вирішили трохи нагодувати кошеня, закинувши їжу через отвір.