Війна
15 березня 2017
Вечірній звіт із території зони АТО: бойовики здійснили мінометні обстріли
На Маріупольському напрямку найбільше обстрілів зафіксовано у Широкино і Водяному, де ворог використовував кулемети, БМП і зенітні установки.
news-image

Російсько-терористичні війська продовжують вести вогонь по позиціях Збройних Сил України та з початком доби здійснили 46 обстрілів сил АТО.

Інформує «Є!», з посиланням на censor.net.ua.

“ У вечірньому зведенні зазначається: "На Донецькому напрямку під вогонь мінометів, гранатометів і стрілецької зброї потрапили захисники Авдіївки, Троїцького і Луганського. Крім того по Авдіївці бив танк і вели вогонь снайпери. Опорні пункти в районі Пєсков обстрілювали з БМП, а поруч з Кам'янкою, Троїцьким і шахти Бутівки - з мінометів калібру 120 мм. На Маріупольському напрямку найбільше обстрілів зафіксовано у Широкино і Водяному, де ворог використовував кулемети, БМП і зенітні установки. По позиціях в районі Гнутове зафіксований вогонь з СПГ, а під Новогригорівка з БМП.Поруч з Мар'їнка - з великокаліберних кулеметів. На Луганському напрямку в районі Новозванівка велися обстріли з гранатометів різних систем ".

 

Читайте також: Бойовики відправили до Росії «пробну» партію українського вугілля з «віджатих» шахт - Захарченко
Читайте також: Шкіряк пояснив, як громадяни зможуть перетинати лінію розмежування
Читайте також: Шкіряк пояснив, як громадяни зможуть перетинати лінію розмежування