Київ
20 березня 2017
У Києві відбувся Міжнародний спортивний форум «Ukraine Relaunch. Інвестиції в спорт - інвестиції в майбутнє країни»
Метою проведення заходу є пошук сучасних інструментів і стимулів для залучення бізнесу до розвитку спорту та популяризації здорового способу життя.
news-image

2 березня в KlitchkoExpo НСК "ОЛІМПІЙСЬКОГО" відбувся Міжнародний спортивний форум "UkraineRelaunch Інвестиції в спорт - Інвестиції в майбутнє", інформує «Є!».

Метою проведення заходу є пошук сучасних інструментів і стимулів для залучення бізнесу до розвитку спорту та популяризації здорового способу життя.

Участь у форумі взяли представники вищих органів влади, відомі спортсмени, представники спортивних федерацій, меценати, представники ділових кіл України та зарубіжних компаній.

Захід став своєрідним майданчиком для діалогу експертів, представників бізнесу і влади. Про це заявив і міністр молоді та спорту Ігор Жданов у своєму зверненні до учасників форуму, яке зачитав під час відкриття заступник Міністра Ярослав Войтович:

"Міністерство здійснює системні заходи з розробки та впровадження сучасних принципів менеджменту в спорті, тому для нас вкрай важливо сформувати ефективну платформу комунікації між державою, спортивною громадськістю та бізнесом для формування якісного підходу до розвитку спорту в цілому, фізичної культури і фізичного виховання. Розраховую на те , що ваш форум дасть новий імпульс нашому співробітництву."

Перша частина форуму була присвячена обговоренню ключових напрямків реформування державної політики в галузі спорту. Народний депутат Павло Кішкар розповів присутнім про законодавчі ініціативи в цій галузі. Ярослав Войтович акцентував увагу на їх практичній реалізації.

Друга частина Форуму проходила в контексті обговорення сучасних тенденцій розвитку спорту, цікавих ініціатив і стартапів. Окремо, гостре обговорення викликала проблема відсутності чіткої інформаційної стратегії популяризації спорту в країні, і учасники висловили бажання брати активну участь в цьому процесі, щоб заняття спортом ставали модними, а українці більш здоровими і активними.

Учасники Форуму відзначили дуже насичену програму, яка викликала бурхливі дискусії і безліч цікавих пропозицій щодо подальших кроків популяризації спорту в нашій країні. Це тільки початок роботи, тому закликаємо всіх приєднатися і спільними зусиллями розвивати спорт.

Ініціатором Форуму виступила мережа спортивних магазинів "INTERSPORT", водним партнером була ТМ «Моршинська», юридичний партнер заходу - компанія AVG, пригощали учасників форум Клуб здорового харчування Fity.club, а також підтримали проведення форуму компанія Run Україна, GOFIT,  Top Runners, Nextbike Ukraine, Sport Life, FitCurves, Golf Stream, WISE, Stretching Press Club, UNIFIT, Виставка-музей Братів Кличко, ОО "Вся Україна", ВАНСИТОН, FitnessFactor, XS Power Drink.

Фотомиттєвості Форуму можна переглянути за посиланням - https://goo.gl/prbQz6.

Читайте також:27-річний ірландський футболіст знайдений мертвим через добу після матчу