Події
22 березня 2017
Двоє росіян пограбували ювелірний магазин у Львові
Працівники сусідніх крамниць кажуть, що нічого не чули.
news-image

Збройне пограбування ювелірного магазину у Львові сталося близько 13:00 години дня. Невідомі чоловіки в масках і зі зброєю вдерлися в крамницю, поранили охоронця в ногу, розбили вітрину і винесли золоті прикраси, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

За даними Нацполіції, чоловіків було двоє, вони спілкувалися між собою російською мовою, а після пограбування, за попередніми даними, сіли в таксі. Власники крамниці про злочин до поліції не заявляли, а про стрілянину й пограбування правоохоронці довідалися від лікарів "швидкої". Працівники сусідніх крамниць кажуть, що нічого не чули. Сума завданих збитків встановлюється.

Кількома місяцями раніше працівники Національної поліції України затримали трьох іноземців, які перебували у міжнародному розшуку. Чоловіків розшукували за вчинення різного роду злочинів на території Австрійської та Чеської республік, а також Туреччини. Одного з них мають притягнути до відповідальності за пограбування ювелірної крамниці у Австрійській Республіці на загальну суму більше 1 мільйона євро. 

Читайте також: Вадим Рабинович закликає до проведення дострокових парламентських виборів
Читайте також: Сталін в образі чорта: дослідники показали архіви ОУН (фото)