Суспільство
5 січня 2015
"Укрпошта" буде доставляти посилки додому
У рамках проекту передбачено також інформування клієнтів про статус виконання замовлень, узгодження часу та місця доставки
news-image

В національному поштовому операторі "Укрпошта" заявили, що з метою покращення своїх позицій на ринку вони запроваджують доставку відправлень додому чи до офісу.

Про це пише "Єдність" з посиланням на прес-службу "Укрпошти".

"З урахуванням усе зростаючого попиту на доставку товарів особисто в руки, Укрпошта змінює акценти в своїй роботі. Прагнучи крокувати в ногу з часом, підприємство направляє свої зусилля на модернізацію послуги "Кур’єрська доставка": відтепер клієнт може отримувати відправлення як у відділеннях поштового зв’язку, так і з доставкою додому/до офісу", - йдеться в повідомленні.

Так, листоноші доставлятимуться відправлення з сервісом кур’єрська доставка в будь-якому сільському населеному пункті, а в містах доставка здійснюватиметься кур’єрами.

Крім того, для послуги доопрацьовано програмне забезпечення, завдяки чому товар можна буде переадресувати на іншу адресу, у разі відсутності клієнта вдома.

У рамках проекту передбачено також інформування клієнтів про статус виконання замовлень, узгодження часу та місця доставки тощо.