Співачка Чичерина прокоментувала рішення СБУ оголосити її в розшук
Чичеріна побажала владі України бути більш самокритичною.
news-image

Російська співачка Юлія Чичеріна заявляє, що була готова до рішення СБУ оголосити її в розшук. Про це вона повідомила "Російській службі новин", пише  Є | Єдність.інфо із посиланням на ТВі.

"Я була готова до рішення влади України, позаяк безпеку глядачів забезпечував мотоклуб "Нічні Вовки", заборонені в Америці", – сказала Чичеріна.

Відповідаючи на запитання, чи позначиться рішення влади України на її концертній діяльності в цій країні, співачка заявила, що не має наміру повідомляти вголос про свої пересування. Чичеріна побажала владі України бути більш самокритичною і менш емоційною.

"З глибоким співчуттям я ставлюся до народу, тимчасова влада якого оголошує в розшук за "пару пісень" для своїх же дітей і закриває очі на свої криваві помилки проти свого ж народу, бажаю вам бути більш самокритичними і менш емоційними, адже у ваших руках мільйони людей. Миру всім", – сказано в повідомленні.

Нагадаємо, СБУ оголосила в розшук російську співачку Юлію Чичеріну. Їй загрожує п'ятирічний тюремний термін за "посягання на цілісність держави". Артистка приїхала в Луганськ, де виступила на концерті, організованому для городян міжнародним мотоклубом "Нічні вовки". В СБУ вважають це злочином. Голова слідчого управління СБУ наголосив, що кримінальне провадження проти Чичеріної буде об'єднано з іншими аналогічними справами щодо громадян Росії.