Війна
2 квітня 2017
Президент анонсував підвищення зарплати воїнам АТО
Останній раз президент повідомляв про збільшення надбавок військовим в зоні АТО 31 грудня 2016 року
news-image

Під час церемонії випуску слухачів оперативно-стратегічного та оперативно-тактичного рівнів підготовки Нацуніверситету оборони України ім. Івана Черняховського президент України Петро Порошенко анонсував збільшення з 1 квітня додаткової грошової винагороди бійцям за виконання завдань в зоні АТО, інформує «Є!», з посиланням на comments.ua.

«Після консультацій з міністром оборони і начальником Генштабу я прийняв рішення і доручив, щоб з 1 квітня підвищити розмір додаткової грошової винагороди за виконання завдань в зоні АТО. Для осіб, які виконують бойові завдання безпосередньо на лінії зіткнення ми його збільшуємо ще на 1500 грн., Що в цілому додаткове грошове забезпечення до основного становитиме 7500 грн. Для тих, хто виконує бойові завдання на другій лінії, ми збільшуємо ще на 1100 грн., І загальний обсяг доплати буде становитиме 3500 грн. додатково », - повідомив Порошенко.

 При цьому він уточнив, що в обох випадках мова йде про додаткову надбавку до основної зарплати.
Слід зазначити, що останній раз президент повідомляв про збільшення надбавок військовим в зоні АТО 31 грудня 2016 року. Тоді він оголосив про збільшення грошової винагороди бійцям на передовій до 6000 грн., А військовослужбовцям на другій лінії - до 2400 грн.

Читайте також: На Донбасі не буде всезагальної амністії, - заявив Луценко