Суспільство
4 квітня 2017
Моторошна НП: у Києві однорічному малюку решітка розчавила голову
На місці працює поліція, грати забрали на експертизу.
news-image

У Києві на голову однорічному малюку впала незакріплена решітка в під'їзді.

Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook керівник порталу dtp.kiev.ua і громадський активіст Влад Антонов, передає «Є!».

Із переломами черепа та забоєм мозку малюк у важкому стані був госпіталізований у реанімацію.

За його словами, НП сталася на вулиці Бударіна, 7. Місцеві жителі розповіли, що на вікнах між поверхами встановлені решітки, але вони з невідомих причин були погано закріплені, не дивлячись на те, що жителі неодноразово просили їх зміцнити. Деякі їх навіть прикручували скотчем.

Мама Олена спочатку знесла на п'ятий поверх малюка, однорічного Омеляна, а потім пішла спускати вниз коляску. Дитинка, чекаючи маму, взявся рукою за ґрати, і вона просто звалилася на нього, придавивши всією вагою... Удар прийшовся по голівці, хлопчик втратив свідомість. Мама, піднявши його, забігла в квартиру до сестри і та робила йому штучне дихання. Дитина прийшла в себе, але просто дивився, і з очей текли сльози, ручка і ніжка скарлючилися, - розповіла сусідка Надія.

За її словами, зараз на місці працює поліція, грати забрали на експертизу. Важать вони кілограм 30, їх несли двоє поліцейських.

Дитина отримала важкі травми черепа, він проломлений у декількох місцях.

Результат глобального комунального по*уїзма по-українськи. Перевіряйте територію, влаштовуйте скандали. Жеки треба кошмарити, - пише Антонов.