Війна
7 квітня 2017
Ситуація біля Пісків: снайпер прострілив щоки військовому, а міна залетіла у бліндаж десантника
Бойовики пристрілялися і працюють з відстані 3-4 кілометрів дуже влучно.
news-image

Військові на передовій позиції в Пісках показують свіжі сліди так званого "перемир'я": хвостовики мін, які напередодні залітали прямісінько в бліндажі. Лише якимсь дивом це не призвело до втрат серед особового складу, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

"Свіженька, ще в маслі", - демонструють осколок бійці. "Тут у нас сидів повар, йому по вуху осколком бабахнуло трошки. Вухо не отрвало – нормально. І звідси хлопець тільки відійшов – везіння. Суто пощастило хлопцю", - пояснив один із десантників.

Військові пояснюють, що бойовики пристрілялися і працюють з відстані 3-4 кілометрів дуже влучно. Крім важкої зброї дошкуляють снайпери.

Днями під обстріл потрапило четверо оборонців селища. Через щільний вогонь пораненого молодого хлопця не могли евакуювати, тож рятували прямо в окопі.

"Було стільки крові, що незрозуміло, чи щока є. Думав, щелепу відірвало", - зізнався фельдшер.

21-річному бійцеві куля пройшла крізь обидві щоки. Хлопчина живий, а його батько радіє, що куля не зачепила ані очей, ані мозок. "Сантиметр туди, сюди… Черговий дзвінок, що треба бути пильними, що "мирний" час", - каже тато пораненого військовослужбовця Орест. 

Читайте також: Надвечір в зоні АТО зафіксували 37 обстрілів, - штаб
Читайте також: В Житомирі патрульного побили кікбоксери через захист пенсіонера