Суспільство
12 квітня 2017
Жорстоке вбивство журналіста-майданівця: поліція затримала піздозрюваного
Поліція проводить обшуки за адресами, де мешкав підзрюваний.
news-image

Силовикам вдалося затримати четвертого підозрюваного у катуванні та вбивстві активіста Євромайдану, журналіста Василя Сергієнка.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!».

Аваков зазначив, що правоохоронці знайшли його на Київщині у Васильківському районі, де влаштували кількаденну засідку. Під час затримання підозрюваний хотів втекти на авто і протаранив машину поліції. Тож спецпризначенцям довелось застосувати зброю.

Після тривалих пошуків сьогодні був затриманий громадянин Н. – один з підозрюваних у гучному вбивстві журналіста Василя Сергієнка, – пише глава МВС.

Він нагадав, що трьох чоловіків, яких підозрюють у жорстокому вбивстві журналіста, вже затримали. А четвертий ретельно переховувався.

За словами міністра,  Невдовзі йому мають оголосити підозру.

Нагадаємо, 4 квітня у місті Корсунь-Шевченківський (Черкаська область) у дворі власного помешкання викрали журналіста, майданівця Василя Сергієнка. Черкаська міліція знайшла його тіло у лісі.

У Сергієнка була повністю розбита голова, перебиті коліна, кілька ножових ран в область нирки, ножове поранення в область серця попереду й кілька ножових в серце зі спини, перерізана шия спереду, перерізана потилиця.