Світ
12 квітня 2017
Прес-секретар Білого дому: Росія ізольована
Вона поставила себе в ряд з Північною Кореєю, Сирією та Іраном.
news-image

У питанні сирійської кризи Росія знаходиться в ізоляції, сказав прес-секретар Білого дому Шон Спайсер під час брифінгу 11 квітня, повідомляється на сайті Білого дому, передає «Є!».

Безсумнівно, Росія ізольована Вони поставили себе в ряд з Північною Кореєю, Сирією та Іраном Це не зовсім та група країн, з якими ви з нетерпінням чекаєте спілкування За винятком Росії, це все -... Неблагополучні держави, - зазначив він.

Спайсер назвав дії сирійського керівництва "негожими". Він зазначив, що президент США Дональд Трамп дуже чітко висловив свою позицію по відношенню до Росії.

7 квітня США завдали ракетного удару по авіабазі урядових військ Сирії. У Пентагоні уточнили, що російські війська були повідомлені про удар. Наказ про атаку віддав Трамп. Блогери з КОМАНДИ конфлікту Intelligence Team проаналізували фотографії, зроблені російськими кореспондентами на знищеної американськими ракетами військово-повітряній базі в Сирії, виявивши на них, імовірно, контейнери з хімічною зброєю.

В армії президента Сирії Башара Асада заявили про шість загиблих в результаті атаки, в Сирійської обсерваторії з прав людини - про чотирьох.