Суспільство
10 січня 2015
У Криму молитимуться за вдалий курортний сезон
Митрополита Сімферопольського і Кримського Лазаря просять благословити проведення молебню «Про порятунок, збереження і розвиток курортів Криму і благополучне проведення курортного сезону".
news-image

Про це йдеться в традиційному 9-му щорічному проханні учасників курортно-туристичної індустрії до Владики, пише Є | Єдність.інфо .

Молебень пропонують провести одночасно у всіх соборах і церквах Сімферопольської і Кримської єпархії 19 січня, в світле свято Хрещення Господнього (орієнтовно 12:30).

"Очевидно, що благополуччя жителів півострова, а також успішність багатьох галузей і підприємств Криму в значній мірі залежить від результатів діяльності у сфері курортів і туризму. Православна церква активно підтримує важливі громадські ініціативи, просимо Вас, як і в 2007-2014 роках, благословити проведення молебню "- йдеться в проханні.

У день Хрещення Господнього учасники курортно-туристичної індустрії також запланували відвідування ранкової служби в курортних містах Криму. Крім того, вони мають намір взяти участь у хресній ході та "освятити майбутній сезон купанням в морі".