Події
12 січня 2015
Вибух в Ізмаїлі: Кількість постраждалих досягає 10 осіб
Надходить суперечлива інформація про кількість постраждалих
news-image

Вчора, 12 січня, в центрі м. Ізмаїл Одеської області близько 16.00 пролунав вибух в одному з місцевих барів барі, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

За попередніми даними, причиною вибуху стало порушення техніки безпеки при використанні газового обладнання. Будівля бару в результаті вибуху було практично знищено.

Кількість постраждалих в результаті вибуху продовжує збільшуватися. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook начальник прес-служби Головного управління МВС України в Одеській області Володимир Шаблієнко, МВС поки відомо про 8 постраждалих, четверо з яких знаходяться у реанімації.

Ізмаїльські ЗМІ при цьому з посиланням на Ізмаїльську міськраду повідомляють, що постраждалих - більше 10: троє в реанімації з опіками, четверо в травматалогіі, ще п'ятьом надають допомогу в приймальному покої. Всього на момент вибуху в кафе, за цими даними, перебувало 20 осіб. Постраждалих у лікарні доставляли місцеві жителі особистим транспортом.

Крім того, Шабліенко повідомив, що за фактом вибуху розпочато кримінальне провадження за за ч.1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.