Суспільство
14 січня 2015
Звернення чеченців добровольчого батальйону до народу України
news-image

Дорогі жителі України і патріоти України! Ми, добровольці-чеченці з добровольчого батальйону, вирішили звернутися до народу України!

Ваше керівництво АТО і бюрократи чи вороги народу нас не допускають до АТО.

Ми багато разів писали, зверталися до ВСУ-АТО. Незрозумілі і безглузді отримуємо відповіді то по телефону, а то у вигляді приватних розмов від оповідача. Ситуація непроста, а навіть складна з кадрів і особовому складу в АТО - на фронт потрібні люди мотивовані і які вміють воювати; якщо нас пустять, ми даємо вам, народ України, СЛОВО, що ми віддамо свої життя за цілісність і Свободу Україні!

До слова хочемо ще доповнити, що нас, чеченців-добровольців, дуже не влаштовує те, як деякі ЗМІ та інші діячі підносять чеченців як ворогів українського народу і держави. Що, античеченська пропаганда російських ЗМІ тепер підхоплена в Україні? Ті пара десятків чеченоязичних, які були в Україні в батальйоні "СХІД", не мають до народу Чечні, до чеченців, ні найменшого відношення, ВОНИ - ЗРАДНИКИ!

Друге - часто чуємо і бачимо закиди, що українці допомогли чеченцям в Першу російсько-чеченську війну, а ми їм - ні. Дорогі українці і патріоти Батьківщини, нас, чеченців і не тільки чеченців, готових воювати і померти за вас - тисячі і тисячі; все впирається в ваше керівництво і у ваших генералів. Не дозволяють брати участь в АТО навіть тим, хто вже зі зброєю і в бойовій готовності і чекає не перший тиждень. Надайте суспільне і народне тиск, вплив на ваше керівництво по ситуації, що склалася з добровольцями-чеченцями!

У нас є мотив і ще старі рахунки з тими терористами ...