Суспільство
15 січня 2015
Київський метрополітен о 12:00 повністю зупинить рух в пам'ять про жертв Волновахи
Рух поїздів призупиниться на усіх лініях на 1 хвилину
news-image

Київський метрополітен о 12:00 повністю зупинить рух в пам'ять про жертв розстріляного автобуса під Волновахою, пише Є | Єдність.інфо з посиланням на сайт КМДА.

Рух поїздів призупиниться на усіх лініях на 1 хвилину.

"Ми розділяємо біль сімей та глибоко співчуваємо рідним. Винуватцям цієї трагедії виправдання бути не може. З колективу метрополітену близько 40-ка співробітників служать у зоні АТО. Машиніст електродепо "Оболонь" Дмитро Боровик загинув. Єдине бажання нашого колективу і, впевнений, усіх українців, щоб війна закінчилася!" – заявив начальник київського метрополітену Віктор Брагінський.

Відзначимо, що 15 січня оголошено днем жалоби в Україні за загиблими. Опівдні хвилину мовчаня оголошено по всій країні.Нагадаємо, що 13 січня бойовики невизнаних республік обстріляли блокпост українських силовиків під Волновахою. Один зі снарядів розірвався біля пасажирського автобуса, що перевозив місцевих жителів. В результаті на місці загинули десять цивільних. Пізніше було повідомлено, що від отриманих ран померли чоловік і жінка. Таким чином, число жертв досягло 12-ти чоловік. Понад півтора десятки поранених жителів залишаються в лікарні.