Суспільство
13 червня 2017
На американському ТБ трохи посміялися над творцем фільму про Путіна (відео)
Олівер Стоун не зрозумів, чому сміються глядачі.
news-image

Творець фільму «Інтерв'ю з Путіним» (The Putin Interviews) режисер Олівер Стоун відвідав американське шоу The Late Show Стівена Кольбера, в якому розповів про враження від декількох бесід з президентом Росії. Випуск від 12 червня опубліковано на офіційному YouTube-каналі проекту, передає «Є!»

Ведучий Кольбер перед розмовою з режисером продемонстрував глядачам фрагмент фільму, в якому після фрази Путіна про те, що Росія не має звички втручатися у внутрішню політику інших країн, Стоун подякував співрозмовнику за відповідь і додав, що чекає наступної зустрічі.

Кольбер почав бесіду з того, що «багато хто може дорікнути творцю фільму в підлабузництві». На це Стоун спробував розповісти про те, що побачив в російському лідері за час тісної роботи з ним, але люди в залі періодично перебивали його сміхом.

Коли режисер зазначив, що не розуміє, чому люди в студії регочуть, ведучий припустив, що це відбувається через «занадто м'яке ставлення Стоуна до Путіна».

Прем'єра першої з чотирьох частин фільму «Інтерв'ю з Путіним» (The Putin Interviews), присвяченого президентові Росії, відбулася 12 червня на телеканалі Showtime.

Читайте також: «У батьків я був пізньою дитиною» - Путін розповів про батьків та бажання служити у КДБ
Читайте також: Путін розповів Стоуну про онуків і родини дочок