Події
26 червня 2017
У Тернопільській області вбили 17-річну випускницю (фото)
При огляді тіла дівчини експерти виявили одне ножове поранення в районі серця.
news-image

Тіло 17-річної випускниці зі слідами насильницької смерті знайшли сьогодні зранку у Вишнівці Збаразького району.  Дівчинка нібито поверталась зі святкування Дня молоді, яке гучно відзначали вчора у рідному містечку.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на 20 хвилин.

Телефоном односельці підтвердили інформацію про загиблу дитину. Знайшли тіло, певно, це сталось, коли поверталась з Дня молоді, - розповіли у Вишнівці. - Сьогодні зранку знайшли мертвою. Там на місці поліція. Ніби є підозра на зґвалтування. 17-річна Іринка – цьогорічна випускниця місцевої школи. В суботу, переддень, дівчина разом з однокласниками святкувала випускний. Дитина хороша, - кажуть у Вишнівці. – Що там сталось – ми не знаємо.

Тіло сімнадцятирічної дівчини 26 червня близько 6.40 на узбіччі дороги виявив житель смт. Вишнівець Збаразького району. Він викликав поліцію та швидку, повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета.

За словами тимчасово виконуючого обов’язки начальника слідчого управління Володимира Галевича, на місце нещастя одразу виїхала слідчо-оперативна група району та обласного центру.

Загибла – цьогорічна випускниця, жителька Вишнівця, підтвердили у поліції. Дівчина разом з друзями того дня пішла на святкування Дня молоді, - розповів Сергій Крета. - Востаннє матір з нею спілкувалася по телефону приблизно о 1.30-1.40 ночі. Донька повідомила, що збирається йти додому.

При огляді тіла дівчини експерти виявили одне ножове поранення в районі серця. Проте, що стало причиною загибелі і коли саме трапилося нещастя, встановить судово-медична експертиза.

Правоохоронці опитують друзів загиблої, а також встановлюють свідків даної події та людей, з якими вона поверталася зі свята.

Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 ККУ – умисне вбивство.