Події
29 червня 2017
У Львові внаслідок удару блискавки загинуло двоє осіб
За попередньою інформацією, загинуло двоє дітей, ще двоє дістали опіки.
news-image

У Львові внаслідок удару блискавки загинуло двоє осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив співробітник ГУ НП у Львівській області Ігор Зінкевич.

"На Левандівці біля озера ударом блискавки вразило чотирьох людей, двоє загинули на місці", - зазначив він.

Від удару загинула 9-річна дівчинка і чоловік близько 35 років, ще двоє постраждалих – дитину і чоловіка доправили у 8-му клінічну лікарню у центр термічних травм. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив кореспондент, пише «Є!».

"Госпіталізовано батька і сина. Сина поклали у реанімацію, а батька - в інфарктне відділення. У центрі екстреної допомоги розповіли, що зараз їх здоров’ю нічого не загрожує, їх стан стабільний", - додав журналіст.

Також кореспондент додав, що в управлінні ДержНС сьогодні попереджали про грозу та град і радили львів’янам утриматися від прогулянок.

Зазначимо, за повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у другій половині дня в місті прогнозують грози, сильні зливи, град, пориви південного вітру 19-24 м/с, в окремих районах - 25-28 м/с.

Така сама погода у Львові очікується і завтра, 30 червня.

Як повідомлялося, у четвер, 29 червня, синоптики прогнозують у більшості областей України мінливу хмарну погоду, без опадів.

У західних та північних регіонах денна температура повітря коливатиметься від +29 до +33, у східних - від +30 до +33, у південних - від +28 до +33, у центральних - від +31 до +33.